Uw eerste bezoek

Intake

Tijdens uw eerste bezoek aan Chiropractie Oosterheem vindt een gezondheidsscan plaats. Naar aanleiding van het intake formulier (dat hier is te downloaden) worden uw klachten besproken en wordt ook gekeken naar uw medische historie.  Graag verzoeken wij u het intake formulier van te voren in te vullen en mee te nemen.

Consult

Uw chiropractor bespreekt het intake formulier met u. Er wordt gekeken naar eventuele schade aan uw ruggengraat, bekken, schouder of extremiteiten  veroorzaakt door bijvoorbeeld auto ongelukken, incorrecte houding en/of blessures veroorzaakt door sport en vrijetijdsbesteding. Ook wordt er gekeken naar uw werkzaamheden en dagelijkse activiteiten.

Klinisch onderzoek

Tijdens het consult vindt tevens een klinisch onderzoek plaats. Dit onderzoek bestaat uit het vaststellen van het bewegingsbereik, de beenlengte, spiersterkte, reflexen, zenuw gevoel wat (deels) plaats dient te vinden door palpatie (met de hand voelen aan een patiƫnt). De testen geven uitsluitsel over de invloed van subluxaties op uw gezondheid en functioneren.

Onze therapeuten zullen dan uitleggen wat de oorzaak van uw probleem is, hoe lang het zal duren om het te corrigeren en hoeveel het gaat kosten. Nadat u begrijpt wat de oorzaak is van uw probleem en uw mogelijkheden voor zorg, zult u uw eerste behandeling om het genezingsproces te beginnen ontvangen.

 video

PostureCo, Inc. is technologie die zich focust op houding en beweging.

Lees meer...

Active Release Techniques

 

A.R.T. is een innovatieve massagetechniek waarbij voornamelijk met weke delen en beweging wordt gewerkt. Het behandelt problemen met spieren, pezen, gewrichtsbanden, bindweefsel en zenuwen.

Lees meer...